Nyitva tartás

Hétköznap: 8:00 – 19:00
Szombaton: 8:00 – 15:00

Kapcsolat

Dr.Tomcsányi Krisztián 
Gyógyszertár vezető, tulajdonos

Budagyöngye Gyógyszertár
1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121. 
Tel: +36 1 275 0878 
E-mail: info@budagyongyepatika.hu

01        
 
06
05           03

1994-ben kezdte meg működését a családias hangulatú Budagyöngye Üzletház földszintjén található Budagyöngye Gyógyszertár. Vásárlóink azóta is töretlen bizalommal térhetnek be hozzánk, hiszen elsődleges célunk a szakképzett és segítőkész kiszolgálás, betegellátás.

Széles, és folyamatosan bővülő termékkínálattal várjuk, és naponként többszöri rendeléssel, szállítással biztosítjuk a zökkenőmentes gyógyszerellátást. Dermokozmetikumok, étrend kiegészítők, gyógyhatású termékek referencia patikája vagyunk, de ezek mellett kötszerek, gyógyászati segédeszközök, homeopátiás készítmények is széles körben megtalálhatóak nálunk. Vásárlóink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

Törzsvásárlói Pontgyűjtő Programunkkal köszönjük meg Hűségét, melynek részleteiről kollegáink készséges felvilágosítást nyújtanak. A személyes segítségnyújtás mellett havonta számos ingyenes újsággal, kiadvánnyal igyekszünk segíteni a gyógyszertárba betérőknek. Egyedi gyógyszerigényeit is igyekszünk 24 órán belül teljesíteni.

Ide kattintva tájékozódhat az általunk elfogadott Egészségpénztári kártyák széles választékáról.

Keressen minket Bizalommal!

02           07
08           04
09           robot
011           012

Figyelmeztetés

A honlap oldalain lévő gyógyszerrel kapcsolatos információk, betegség esetén nem helyettesítik szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!
A honlapon található hagyományos növényi gyógyszerek esetén a javallatokra való alkalmazás a régóta fennálló használaton alapul.

A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!
Adatkezelési tájékoztató  Jognyilatkozat