Nyitva tartás

Hétköznap: 8:00 – 19:00
Szombaton: 8:00 – 15:00

Web-info


Kapcsolat

Dr.Tomcsányi Krisztián 
Gyógyszertár vezető, tulajdonos

Budagyöngye Patika 
1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121. 
Tel: +36 1 275 0878 
E-mail

Cégadatok

Cegadatok X

1994-ben kezdte meg működését a családias hangulatú Budagyöngye Üzletház földszintjén található Budagyöngye Gyógyszertár. Vásárlóink azóta is töretlen bizalommal térhetnek be hozzánk, hiszen elsődleges célunk a szakképzett és segítőkész kiszolgálás, betegellátás.

Széles, és folyamatosan bővülő termékkínálattal várjuk, és naponként többszöri rendeléssel, szállítással biztosítjuk a zökkenőmentes gyógyszerellátást. Dermokozmetikumok, étrend kiegészítők, gyógyhatású termékek referencia patikája vagyunk, de ezek mellett kötszerek, gyógyászati segédeszközök, homeopátiás készítmények is széles körben megtalálhatóak nálunk. Vásárlóink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Havonta megújuló Szimpatika és Vitalitáspont akciókkal várjuk Önöket.

Törzsvásárlói Pontgyűjtő Programunkkal köszönjük meg Hűségét, melynek részleteiről kollegáink készséges felvilágosítást nyújtanak.

A személyes segítségnyújtás mellett havonta számos ingyenes újsággal, kiadvánnyal igyekszünk segíteni a gyógyszertárba betérőknek. Egyedi gyógyszerigényeit is igyekszünk 24 órán belül teljesíteni.

Keressen minket Bizalommal! 

 

 

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Egészségpénztárak

EPkartya2

Figyelmeztetés

A honlap oldalain lévő gyógyszerrel kapcsolatos információk, betegség esetén nem helyettesítik szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!
A honlapon található hagyományos növényi gyógyszerek esetén a javallatokra való alkalmazás a régóta fennálló használaton alapul.

A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!
Adatkezelési tájékoztató  Jognyilatkozat